FAVORIT TRAVEL INSTAGRAMS

INTERIOR DRØMME

unknown1. Stilleben //2.  Stilleben //3. Stilleben //4.Room21 //5.Room21  //6.Ikea //7. Stilleben // 8.Ikea //9. Urban Outfitters

Mine interior favoritter har endnu engang hobet sig op og det er blevet tid til at dele ud med inspiration 😉 Jeg har af en eller anden grund først nu fundet ud af Urban Outfitters sælger interior. Og noget ret flot noget af slagsen! Jeg elsker de sjove detaljer og det vintage udtryk mange af deres sager har. Det værste er at de ikke shipper alt deres interior til udland.

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har en stor kærlighed til keramik. Særligt den lidt ældre slags. Jeg har dog også fundet rigtig mange flotte nye pieces, hvor der er godt knald på farverne. Perfekt til skabe nyt liv i indretningen derhjemme!
Synes mine favoritter bære tydeligt præg af at jeg er ved at være træt af vinter 😉 Massere af farve og pasteller = forår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORIT TRAVEL INSTAGRAMS