HABENGUT

SLEEPLESS IN SEATTLE

Som ”lovet” tidligere i min US Road Trip guide kommer der hermed en mini Seattle guide.

Seattle er berømt i hele verden for Starbucks, Amazon, microsoft og ikke mindst mange fantastiske musikere. I den her mini guide vil jeg let og elegant springe over nogle af de ting vi altid hører om – så som the Space needle eller the Great wheel. Men derimod sætte fokus på de små perler rundt om i byen. Dem er forresten der ret mange af!

Når man taler Seattle kommer man ikke uden om byens berømte Pike Place Market, som er USA’s ældst aktive landbrugsmarked. Markedet er og bliver et MUST at besøge. Det rummer hovedsageligt fødevarer, men der findes alt fra restauranter, kunstgallerier og antikvitetsbutikker i mellem boderne. Ved hovedindgangen til markedet kommer man til det man kan kalde den største ”attraktion”, nemlig Pike Place Fish Co. Den underholdende fiskehandler, der er verdensberømt for at kaste fisk, krabber eller muslinger igennem luften.

pike-place

Inde i Pike Place ligger der mange fantastiske restauranter, og når man er i Seattle er det et must at komme forbi en god fiskerestaurant! Vi blev anbefalet, af den Amerikanske familie vi boede hos igennem Airbnb, at tage ind på The Athenian Seafood Restaurant and Bar. Waow hvor var det godt. Sjældent har jeg fået så lækre seafood retter. Vi bestilte: Seafood Fettuccini, Clam Chowder, Crab og Schrimp cakes. Nam! Seattle er berømt for deres clam chowder og det forstås virkelig godt 😉

Det er ikke kun maden i restauranten der var spot on, men også udsigten og placeringen midt I Pike Place gør besøget til en helt særlig oplevelse.

athenian seafood

Seattle er virkelig også stedet (!) hvis man er kaffe-elsker! Byen er kendt for sine mange kaffebarer og overfor Pike Place gemmer den allerførste Starbucks café sig. Meget sjovt at se, men vildt hvor mange mennesker den kan tiltrække.

Hvis man går ned i gaden under Pike Place Market kommer man ned til den, ja meget specielle (kan man vidst godt kalde det) Gum Wall. Det er simpelthen en væg der eftersigende er opstået ved at teatergængere har sat deres farvede tyggegummi på væggen.

Gum WallD E N  B E D S T E  U D S I G T

I Gas Works parken finder du en af de bedste udsigtsposter ind mod Seattle og dens skyline. Her slipper du for alle turisterne og kan nyde den lækre park. I parken ligger der et efterladt gasværk, som er meget interessant at se.

Et andet sted du kan knipse det perfekte billede af Seattles sky line er i Kerry Park. Så bliver det i hvert fald ikke mere ikonisk. Hvis du har set Frazier vil du elske det 😉

seattle-view

C O O L  A R E A S

Der er virkelig mange skønne områder i Seattle mine favoritter helt klart Capital hill, Fremont og Pioneer Square. I alle områderne er der meget diversitet, som er fedt at opleve! Capital hill er der de unge holder til. Der er trendy, massere af butikker, cafeer og clubs. Fremont er også et ret trendy område i Seattle, der er fyldt med yppies og unik street art. I området er det også muligt at komme på chokoladefabriks rundvisning (farligt)..

Sidst, men ikke mindst skal du forbi Pioneer Square, der ligger sydvest i downtown Seattle. Her kommer du til en mere historisk del af Seattle med flotte gamle bygninger. Det er også her du finder Seattles China town. Desværre er området en smule snusket med mange hjemløse, der ikke alle opfører sig lige eksemplarisk. Men stadig et ret charmende og anderledes sted!

seat

Hvis I har spørgsmål eller noget, skal I endelig ikke holde jer tilbage ♥ Seattle får virkelig de største anbefaleringer herfra!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HABENGUT