Interior favorites

Favorit bolig Instagrammere

Instagram er det perfekte sted at blive inspireret til ny bolig indretning. Derfor har jeg lavet en opsamling over mine tre favorit bolig instagrammere, der altid kan få mig til at rykke rundt i boligen eller lede efter nye interior tilføjelser. Så her er tre tips, hvis du vil tilføre dit feed en daglig dosis af inspirerende bolig-spam – på den gode måde!

mitlykkehjem

@Mitlykkehjem varmt, moderne og hyggeligt.  Er bare nogle af de adjektiver jeg vil beskrive Mitlykkehjems account med. Hun tager de smukkeste billeder af sin stilfulde og velindrettede bolig, der indeholder misundelsesværdigt meget keramik 😉

dn

@brimoysa er en amerikansk bolig stylist, der deler billeder fra sit eget hjem og de forskellige jobs hun nu arbejder med. Hendes feed bugner med kreative og hyggelige løsninger til et moderne hjem. Stilen vil jeg klassificere som boheme med en masse bløde tekstiler og planter.

pizz@Pizza_affairs arbejder blandt andet som interior designer og formår at skabe en fantastisk stemning igennem hans instagram feed. Hans billeder bugner af flot interior og flotte omgivelser – der ofte har et personligt eller skævt tvist. Billederne består af en perfekt kombination af planter, inspirerende billed vægge og smukke teak møbler. Jeg kunne sagtens se mig selv bo i nogle af de rum, der bliver delt.

Har du nogle favorit bolig instagrammers jeg bare må tjekke ud?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior favorites