SAVED ITEMS

Genbrugsguld

genbrug

1.  Kelim puder //2. Bank bokse // 3. Messing lampe // 4. Avisholder // 5. Blå & hvid vase // 6. Teak kommode // 7. Teak sofabord  // 8.Vase

Jeg ELSKER at gå på loppemarkeder og i genbrug, for at finde nye skatte til min kærestes og mit hjem. Faktisk består største delen af vores interior af genbrugsfund vi har gjort os igennem tiden. Når nu jeg bruger alligevel lidt tid (alt for meget tid) på at surfe rundt på blandt andet DBA, tænkte jeg at alligevel kunne dele lidt ud af inspiration og gode fund, der er at finde på sitet.

Som så mange andre elsker jeg teak møbler og på DBA er der rig mulighed for at finde det helt rigtige teak møbel. Jeg har været så heldig at finde en vildt flot og stor kommode til bare 300 kr. Det krævede dog også lidt arbejde at få den helt i stand, men den pynter så flot i vores hjem nu.

Derudover er jeg helt vilde med vaserne fra West Germany, ikke fordi de i sig selv er noget af en større værdi, men de pynter bare utroligt meget med deres lækre farvede glasur. Jeg synes også det er nogle ret gode bud jeg har fundet ovenfor i kollagen 😉 Jeg  ejer selv en lignende version af den blå vase og den er simpelthen, så flot!

Opbevaring kan man  aldrig få nok af og jeg synes bank boksene giver et cool og råt look til indretningen.

Har du gjort nogle gode loppemarkeds/genbrugs scoop eller ligger du inde med nogle tips til gode loppemarkeder/genbrugsbutikker i Københavns området, så skriv endelig en kommentar 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS